söndag 19 juni 2011

Semester och virkat smultronstrå

Här har jag försökt ligga så mycket som möjligt den senaste veckan...


Vi har varit i väg på en veckas semester till Bulgarien. Min sambo fyllde jämnt i januari och jag fyller jämnt om c:a ett halvår, (i början på januari) så min mamma gav oss en resa i present :) Det var jag, sambon, barnen, min mamma, en bror, min mormor och hennes sambo, totalt 9 personer som åkte.

Jag lägger in lite bilder här från veckan.


C på balkongen i den här klänningen. Det är nästan två år sedan jag sydde den men den passar ännu, antingen var den väldigt lång då eller också har C inte vuxit? Passar fortfarande gör den i alla fall.


Poolen där C spenderade den mesta tiden och trivdes som fisken i vattnet.


Utsikt från balkongen mot havet.


Stranden, där vi så klart också tillbringade mycket tid.


Vi hyrde en cykel där fyra personer kan trampa samtidigt, vet inte vad de kallas, har inte sett sådana förut men här trampades det runt på gatorna för fullt med dessa. C sitter i en barnsits längst fram.


Sådana här hästskjutsar kryllade det av också, men vi åkte inte häst och vagn utan använde våra egna hästkrafter till att trampa runt med cykeln :)


C åker karusell en kväll i den här klänningen som är en favorit.


En annan kväll åks det bl a slänggunga.


Medan C äter jordgubbar på balkongen sitter jag bredvid och virkar och virkar små röda bollar som hon undrar vad det ska bli.


Ett smultronstrå blev det till slut. Mönstret till smultronstrået finns här. Jag har virkat med virknål 2 i ett garn som jag fick av min mormor, vet alltså inte vad det är för sorts garn, det finns inga etiketter på några nystan. I alla fall så har de virkade smultronen så gott som samma storlek som riktiga smultron.


Här väntar vi på flyget tillbaks till Sverige. Det var från början försenat 1,5 timme men till slut hamnade det på bara 1 timmes försening. Vi hann se ett par flygplan lyfta, och de stora barnen E och E + min bror hann spela ett antal omgångar skitgubbe uppe på flygplatsens terrass.


Nästan hemma. Den här bilden är tagen ovanför Skåne igår kväll.

Nu blir det till att jobba ett par veckor, sedan väntar några veckors semester igen men då på hemmaplan.

Är det någon som ska till Stoff och stil i Göteborg imorgon? Jag skulle gärna vilja men får se om jag hinner dit efter jobbet imorgon.

2 kommentarer:

dorabella sa...

Härliga bilder! VILL till SOS i mån, i behov av dragkedja men slutar tyvärr sent.Undrar just om dom har extra generösa öppetider i mån.

Alice sa...

Jag kom precis hem därifrån, fattigare men med massa fynd i korgen. Det var alldeles för mycket folk för att jag skulle kunna njuta. Stuvhögarna blev det en hel ifrån.

Jag återkommer nog dit en annan dag när stressen lagt sig lite. Man kom knappt fram bland barnvagnar och kundvagnar.

Suppersöta smultron på tråd. Det mönstret skall jag prova .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...