onsdag 22 juni 2011

Ett nyfödingset och shoppat på Stoff och stil

Det här setet syddes (sent) igår kväll.


En arbetskompis har precis blivit pappa till en liten pojk och jag fick förfrågan från andra arbetskompisar om att sy något till den lille. Tänkte mig turkosa molnbyxor med vit mudd för enkel matchning till andra kläder. Den vita mudden var så gott som slut här hemma, så vad måste man göra då, jo åka ut till Stoff och Stil för att inhandla ny förstås. Nu visade det sig att den vita mudden var slut (?) även hos Stoff och stil, varken jag eller personalen hittade den i alla fall. Eftersom jag egentligen inte behövde något annat (försökte jag intala mig själv) så blev det minimalt med shopping.

Ett orange patchwork tyg, ett rött bomullstyg med vita blommor (på rea), röd snedslå och grönt bomullsgarn inhandlades igår på Stoff och stil. 

Kul att ha sett den nya affären och bra att nu ha så nära, 15-20 min med bil. Det fick, som ni ser, bli turkos mudd till byxorna i stället, vågade inte bryta av med någon annan färg. Turkos molninterlock från JNY-design, turkos mudd från Stoff och stil. Byxmönster strl 56 från Anita Gunnars bok "Sy till småbarnen" , dregglis egengjort mönster i miniformat, mössan efter ett mönster jag hittat här.

4 kommentarer:

JuMel sa...

Sött set! Molnen får jag nog aldrig nog av förrutom dem på himlen:) Önskar också att jag hade nära till S&S...

christiane sa...

Hallo,
ich finde die Wolkenhose sehr hübsch,
und die Bündchen passen auch sehr gut.
Liebe Grüße
Christiane

MinaMirakel sa...

Vilket underbart set!/Åsa

dorabella sa...

Jättefint set! Hann aldrig se det live.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...