fredag 10 juni 2011

Förvaring för virknålar

Förvaring saknades för virknålar m m. De låg slängde i olika påsar och utspridda lite varstans i lägenheten tillsammans med påbörjade virkningar. Kände att jag ville ha ett litet fodral där jag kunde samla ihop virknålarna. Så häromkvällen klipptes ett fodral ut, lite i stil med ett pennfodral.


Jeanstyg klippt från ett par gamla jeans, dragkedja från lokala loppisen och fint äppeltyg jag fick från Ericas tygverkstad, som var del i ett byte vi gjorde för ett tag sedan. Tack för ett roligt byte! 

Inget särskilt mönster har använts, en dragkedja valdes i lämplig längd och tyg måttades och klipptes efter den, sydde av hörnen för att få lite bredare botten. 

Jaha, får det plats något i det här fodralet då?


Jodå, det man behöver när man virkar får plats, men inte garnet förstås. 


Ett litet fodral som man kan ha med sig i handväskan för att alltid vara redo för lite virkning :) Virknålar i olika storlekar, stoppnålar och en liten sax får plats.  

3 kommentarer:

Erica sa...

oj vad fin! Exakt vad jag behöver men inte kommit på förrens nu :) Jag har virknålar lite här och var och stoppnålarna har försvunnit i den kreativa röran som hägrar i syrummet just nu.
Och tack själv för ett underbart byte!

sysslar och pysslar sa...

Såna små knepiga saker skulle jag oxå behöva massor av. Man får aldrig för mycket förvaring! Fint!

Pyssel på Torp sa...

O så smart, en sån måste jag göra. Jag har tänkt på det förut, men nu blir jag inspirerad att ta tag i det. Jag har ett jättefint fodral för stickor och virknålar, men virknålarna ramlar lätt ur. Och i ett sånt fodral får jag plats med saxen också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...