söndag 4 oktober 2009

Är helgen redan slut?

Idag har det bakats bullar. Barnen hade på fredagen i skolan blivit upplysta om att det är kanelbullens dag den 4 oktober, alltså idag. Så idag har vi bakat bullar.

Fick bara några minuter vid symaskinen i helgen så det enda jag har sytt är ännu en liten tetranecessär. C älskar de här små necessärerna och bär omkring på dem hela tiden och lägger i småsaker. Hon vill alltid ha ryggsäck med sig när hon går till dagis och i den kan det ligga både det ena och det andra när hon kommer hem. Oftast är det fina teckningar men det kan vara pinnar och några stenar eller lite löv. I fredags hade hon både ryggsäck och handväska med sig och när hon kom hem och öppnade sin handväska så låg en dagiskompis spindelmannenmössa där i! Jag frågade varför den låg i hennes handväska, men det kunde hon inte förklara. Dagis hade hunnit stänga innan vi hittade den så det har varit en kille som har varit utan sin mössa i helgen. Får smyga tillbaks den imorgon ;-)

7 kommentarer:

alvinea sa...

Visst är det avkopplande med bakning ibland! Själv lyckades vi inte fira kanelbullens dag idag, men frossade i kladdkaka med chokladtryffel på! Så vi tar nog kanelbullen nästa år istället.
Söt necessär!

LillaBarn sa...

Vad goda de ser ut... Tänk om man skulle försöka sig på att baka sådana. Fast det finns inte pärlsocker här tyvärr. Kanske Ikea har pärlsocker, måste kolla upp det nästa gång jag åker dit. De säljer ju lite allt möjligt i deras Delicatessen!

Anna, Tvillingtand sa...

Kul att hon gillar dina tetror, det gör jag också =) Jag ska försöka mig på att sy en också nångång, men det finns ju så mycket man vill göra... Va goda bullarna ser ut!

KRUMELEJ sa...

Mmmm, det ser smaskigt ut :). Vilken jättesöt väska. Jag förstår att lilltjejen är förtjust i den.

od Andulky sa...

Söt väska! MMmmmm man kan nästan känna hur de doftar :-)!

Fia sa...

Mums med bullar! Hade planerat för att baka igår men så blev vi bortbjudna på fika istället så...kanske en annan helg!

AkH sa...

Åh,dessa tetranecessärer är så fina. Blir nyfiken på att försöka sy en själv!
Ha en bra vecka!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...