söndag 6 september 2009

Tröjan som fastnade i overlockenIgår sydde jag färdigt tröjan som fastnade i overlocken förra helgen. Jag fick sy den färdigt på den vanliga maskinen eftersom jag inte har hunnit få den nya stygnplåten till overlocken ännu. C fick välja mellan att ha en kanin, en stjärna eller ett hjärta på tröjan och hon valde ett hjärta. Jag har inte hunnit ta några livebilder ännu, har jobbat idag, men ska försöka hinna fotografera imorgon bitti innan dagis. Ser nu att jag glömt sy fast namnlapp... Ja, just det, höll på att glömma lite fakta om tröjan också. Mönstret är samma som till fleecejackan jag sydde för ett tag sedan, fast här utan dragkedja och utan avskärning. Lila tunnt collegetyg från Allt om handarbete? eller ev MG-tyg? Inköpt förra sommaren. Lila elefanttyg från Jofotex. Lila mudd från Stoff och stil.

Det är lite svårt att få komma till datorn emellanåt. Laddkabeln till den nya bärbara har gått sönder så jag kan inte ladda datorn. Så nu är vi tillbaks till där vi var innan, fem personer på två datorer. Suck! Är det inte det ena så är det det andra!

Ikväll har jag stansat en massa namnhalsband som jag hoppas kunna fotografera imorgon. Ingen mening att fotografera när det är mörkt för korten blir inte bra. Så ni som väntar, det dyker upp foton i mailen imorgon eftermiddag/kväll.

Igår kväll pysslade jag även med mina pärlor och fick bland annat ihop ett rött rassligt armband. Lite julkänsla över det tycker jag, röda julkulor, istappar och hjärtan :-) Det går fort, snart är det jul. ;-)


Det blev även ett ormlänksarmband med blågröna pärlor. Båda armbanden finns i butiken.

6 kommentarer:

LillaBarn sa...

Vad fina armband... Vart köper man stavar och sånt?? Jag har bokstavsstämplar eller stansar eller vad det nu heter som har legat här sen urminnes tider. Har ingen aning om vart man köper brickor och stavar och sånt dock... Fin tröja!!

Ett Tu Tre sa...

Så fin tröjan blev - gillar också hjärtat. Smyckena ser fina ut de med!

Mockolini sa...

Härlig tröja fint med hjärta! Armbanden var också jätte fina =)

Heilt spesiell sa...

Veldig fin trøye.Ser skikkelig proff ut!Nydelige smykker du lager.

Mysebo sa...

Så snyggt jularmbandet var!

Lilla NovaK sa...

Superfin tröja! Och armbanden är verkligen underbara, vad har du för priser på dina smycken?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...