måndag 16 april 2012

En somrig väska

Välkommen till min nygamla blogg! Jag har flyttat med alla gamla inlägg och kommentarer hit till den nya adressen. Det kommer vara lite stökigt ett tag framöver vad gäller layout m m innan jag fått allt som jag vill ha det. Alla bloggar jag följer ska läggas till bl a. Jag har ett nytt konto så bloggarna följer inte med över hit med automatik så det är bara att sätta sig och mata in manuellt. Skriv gärna en kommentar så lägger jag in dig i blogglistan direkt :)

Nu till det nysydda. Igår eftermiddag fick jag lust att sy en väska och kom ihåg ett mönstret som jag hade lagt i favoritlistan för ett tag sedan. Jag letade fram några matchande Tildatyger och snedslå och sydde den här supersöta sommarväskan.

Blev nöjd med storleken och färgerna, och ser en massa nya väskor i olika tygkombinationer framför mig :) Det kommer definitivt att bli ett par till sådana här väskor.

Efter att bilderna togs har jag satt dit en tryckknapp som knäppning, tyckte att den blev lite väl öppen utan knapp.


Lägger även in en bild på några änglaörhängen som ska postas i veckan.

7 kommentarer:

ansipansan sa...

Gu', vilken söt väska! "Volangigt" och romantiskt: :-)

dorabella sa...

Ååå vad fint det va här!! Gillar skarpt!!

Strömming sa...

Snyggt! Jag älskar väskor! :) Denna var sött romantisk och verkligen somrig!

Mia sa...

Gillar verkligen den här modellen! Går mönstret att få tag på eller går du på känn?

Popcorn sa...

Fin väska!

Alla kan sy sa...

Inser att jag ligger efter i bloggtittning. Jag ska uppdatera så jag har med din nya blogg hos mig med. Vad mycket fint du sytt, och vilka söta väskor! Har skrollat mig bakåt. Har du lust att dela med dig hur du gjorde? Maila mig gärna :)

kroken sa...

Så söt väska! En sådan måste jag prova att sy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...