lördag 17 september 2011

Virkade vantar


Nu har jag virkat ett par vantar. Det gick mycket fortare och var lättare än vad jag hade trott. En vante per kväll och sedan lite fix med att fästa trådar och sy fast blommorna.


Mönstret hittade jag här, eller mönstret får man klicka sig vidare in på Ravelry för att kunna ladda ner men det var på bloggen jag såg dem först. Nu är jag redo för vargavintern ;) C vill också ha ett par, men röda ska det vara, så ska se om jag kan hitta ett mönster på virkade barnvantar. Är det någon som vet ett bra mönster så får ni gärna tipsa! Virkade vantar alltså, sticka är jag inget vidare bra på.


Garn och knappar från Normi garn här i Partille.

Annars har jag sytt färdigt soffkuddarna som jag visade en glimt av för någon månad sedan.


Och så har det blivit en nyckelring till, den här gången med en virkad minimorot. 


Mönstret till moroten finns här.

Så syr och virkar gör jag men har svårt att få tiden att räcka till för att sitta vid datorn för att blogga och titta in hos er andra. Tack till er som tittar in här hos mig och extra tack till er som lämnar en kommentar! Jag blir jätteglad för varje liten hälsning! :)

7 kommentarer:

Myssel sa...

Fina vantar!

hönapöna sa...

Å... de där vantarna var helt min stil! Tyvärr använder jag inte vanta, när andra står och fryser brukar jag ta lite snö och krama i händerna för att kyla ner dem. Men varje år drömmer jag om vackra vantar ändå... :-)

Nina/littleperky sa...

Vilka läckra vantar!

Lowella sa...

Jättesöta vantar!

HomeRiver sa...

Fantastiskt fina! Ser täta och varma ut dessutom!

Madebycarran sa...

Du är då duktig på det mesta. Superfina vantar!

Toffs sa...

vilken spännande blogg, här ska jag hänga lite och hämta inspiration. ska framför allt prova att sy en jätteprinsesstårta efter ditt mönster (fast förstorad)..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...