tisdag 15 februari 2011

Småförvaring


Jag sydde ihop två små "förvaringskorgar" (eller vad kallas det?) i helgen. Var så trött på allt smått plock som låg löst i badrumsskåpet, hårspännen, saxar m m. Jag valde att sy dem av en bit vaxduk som jag fått med i ett stuvpaket från IKEA. Jag klippte ut två rektanglar, sydde ihop på längden och i botten, sydde av hörnen i botten och satte in- och utsida i varandra. På den ena vek jag in toppen och sydde en stickning runt om, på den andra fick det bli svart kantband.


Enkel och snabb uppsamlingsförvaring för småplock :)

9 kommentarer:

fabelblå sa...

Fine! Min favorittfarge for tiden :-)

Space Age Hanna sa...

Smart och fint!

Palven sa...

Fiffigt!

Pyssellycka sa...

Smart och snyggt! Och vaxduk är ju bra, bara att stoppa i tvättmaskinen om det blir smutsigt.

HomeRiver sa...

Så mycket enklare än den "vanliga runda" varianten. Och lika snyggt och praktiskt :)

á Yeliqa sa...

Tack, tack, tack så mycket för det fina paketet jag fick av dig här i veckan. Jag blev så överraskad och superglad:) Halsbandet har jag redan hunnit använda och fått många fina komplinganger och tygbörsen hamnade direkt i väskan för dvs viktiga småsaker:)

Kram!

Anonymous sa...

Har nu 5 tävlingar upplagda i bloggen som jag tror kan intressera dig. (:
Snart kommer det också upp nya tävlingar; ett paket med smycken, ett paket med hårvårdsprodukter från tresemme, viktminsknings te, träningsvideo, sexleksaker, freebra, krämer och mycket mer!
http://pleasedontfeedthemodels.webblogg.se/category/utlottningar.html

Aleisa sa...

men det här vad ju fiffigt och enkelt, ska testa!

ikketikketheo sa...

Till ett överkast skulle jag egentligen rekommendera att inte virka mormorsrutor eftersom det blir mycket jobb. Något som detta kanske http://ikketikketheo.wordpress.com/2010/10/15/coverlet/ Men om det nu bara ska vara vitt så är det viktigt med ett mönster i det hela, och då passar rutor perfekt. jag skulle ta dessa blom-rutor http://attic24.typepad.com/weblog/summer-garden-granny-square.html :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...