söndag 14 november 2010

Två mössor

I veckan har jag sytt de här två mössorna. De är sydda efter Doris & Assars mönster som jag länge tänkt att jag skulle fråga efter, nu har jag gjort det och mössorna blev jättebra! Jag tycker att den här modellen är bra då den går ner lite extra över öronen.


Den röda blev lite för liten för min yngsta dotter men den blå sitter som en smäck men den är tänkt att ges bort till lillkusinen och jag tror att den kommer passa  honom också. Tyget till den vänstra mössan är röd blommig velour och rosa fleece från Ohlssons. Den andra mössans tyg är trikå från E-slöjd och fodrad med blå fleece.

Tidigare i veckan kom ett nytt paket från Buzzador. Jag trodde att jag skulle få en påse med kryddmix att prova men det var tio påsar i paketet. Kartongen innehöll även två förpackningar nudlar och ett paket kokosmjölk.


Lägger in länken här igen om någon vill prova på att bli Buzzador, d v s få erbjudanden om att vara med i olika kampanjer och prova nya produkter och tjänster. Anmäl er här via min länk!

Nu har jag anmält mig till hemlisbytet, det är sista dagen att anmäla sig idag om någon sitter och funderar på att vara med eller inte :)

1 kommentar:

Skapat av mig sa...

Fina mössor!

Jag hade själv en buzzmiddag i helgen, jag yckades dock titta på fel recept när jag lagade rätten, så mot slutet funderade jag på när kokosmjölken skulle ner i grytan... då insåg jag att jag blandat ihop allt :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...